dijous, 16 d’agost del 2012

SUMMER COURSES

Per a tots aquells alumnes que hagin estudiat i aprofitat molt els curs d'anglès, res millor que passar dues setmanes al juliol  practicant l'anglès en un entorn autèntic a la petita ciutat de Truro situada al comtat de Cornwall.

En grups molt  reduïts s'allotgen a la residència Truro School en habitacions dobles o triples en pensió completa tots els dies, convivint amb els monitors anglesos utilitzant sempre l'anglès per comunicar-se. Cada matí tenen tres hores de classes impartides per professors natius en petits grups on es treballen, entre altres continguts, tot el vocabulari i expressions sobre les activitats esportives i culturals que faran durant l'estada.

A la tarda s'organitzen programes diaris d'esbarjo principalment esportius i també culturals en funció del temps. Fan classes de surf a Gwithian Beach, lloc molt famós al Regne Unit pels seus cursos de surf. També karting, paintball, bolera... i  rutes en bicicleta al llarg de la bonica costa de Padstaw.

Tots els àpats, esmorzar, dinar i sopar, es serveixen al menjador de l'escola, compartit amb altres alumnes anglesos que també fan colònies, i el personal del centre. No hi falta verdura ni fruita, ni tampoc els típics postres anglesos acabats de fer. Tot molt bo!

Aquest estiu passat tot el grup  assitent va marxar molt content amb moltes experiències viscudes i tots van millorar molt l'anglès però, també,  van adonar-se que encara els hi falta molt per aprendre!!!

Organitzat per ISS LANGUAGES: info@isslanguages.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada