dijous, 16 d’agost del 2012

QUI SOM?

  • STIRLING és una escola petita d'anglès  situada al carrer Sant magí de Manresa, creada l'any 2001 i la responsable és la Núria Tort, professora titulada i dedicada a l'ensenyament d'anglès des de fa més de 20 anys.
  • La mitjana d'edat dels alumnes és de 8 a 19 anys. Comencen des d'un nivell de principiants i la majoria arriben a expressar-se bé o molt bé en anglès, tan a nivell parlat com a escrit. Tothom va avançant en funció del seu ritme d'aprenentatge, les seves capacitats intel-lectuals, la seva dedicació i voluntat.
  • Els grups són reduïts, entre 4 i 9 alumnes. Tenim en compte l'edat, la maduresa de l'alumne/a i el seu nivell.
  • Les classes són de 90 minuts, un cop per setmana.
  • Horaris: En ser una escola petita, no podem oferir gaires horaris i els grups de seguida queden plens. 
  • Metodologia: A tots els qui confien en Stirling els garantim esforç, il-lusió,  moltes ganes d'ensenyar, paciència i disciplina per part de la mestra. Ens agrada que els alumnes aprenguin contents i mirem de motivar-los buscant diferents recursos, escoltant i seguint molt de prop les necessitats de cadascú. El nostre objectiu és ensenyar al màxim de bé la llengua anglesa perquè sabem com és i serà de necessària per al seu futur acadèmic i professional. Cuidem i incentivem molt la part auditiva i oral dins de l'aula.
  • Informes trimestrals Al final de cada trimestre es fa arribar als pares o tutors un full de seguiment de l'alumne on s'avalua el seu progrés; les habilitats auditives, orals, lectores i escrites. També el comportament, la participació, puntualitat i qualsevol incidència que pugui perjudicar el seu aprenentatge. Evidentment, en cas d'haver-hi qualsevol problema es comunica de seguida als pares per correu o telèfon  i en parlem per poder-ho solucionar.
  • Examens externs com els d'EOI, PET, FCE, CAE etc. Si voleu que els vostres fills facin aquestes proves convé que ens ho comuniqueu amb temps per poder-vos orientar. En cas de no haver-hi un grup mínim o l'horari no fo convenenient, llavors us orientariem cap a altres acadèmies per poder continuar avançant en la vostra formació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada