dilluns, 2 de setembre del 2013

PROGRAMA DE TREBALL VOLUNTARI + FAMILIA A SHREWSBURY, WEST ENGLAND

L'organització YOUTH ENGLISH SERVICE (Y.E.S) porta més de 20 anys d'experiència coordinant el programa de treball voluntari i família per a estudiants internacionals. Aquest programa només  s'ofereix al comtat de Shropshire.
 
 
Els responsables, la Christine i el Peter Sower, són un matrimoni  de jubilats, que disposen d'una cartera de petits i mitjans empresaris de diferents sectors comercials, principalment el sector de  serveis. L'empresari accepta  un estudiant d'anglès a fer pràctiques de treball al seu negoci i a canvi ell/a té l'oportunitat de practicar el idioma i aprendre a treballar. Els primers dies es tracta d'observar i fixar-se en l'ofici. Progressivament, se li van donant obligacions. És molt important que l'estudiant compleixi l'horari  d'unes 7 hores al dia, màxim 39 hores setmanals. Adoptar una actitud oberta, sociable, respectuosa i servicial ajudarà al noi/a a adaptar-se i sentir-se bé. A banda de tot això, que ja és prou experiencia, tindrà l'oportunitat de comunicar-se en anglès, practicar i millorar la comprensió auditiva i oral. 
 
 
Al mateix temps conviurà amb una familia anglesa de confiança mentre duri l'estada a la feina.   Les famílies d'acollida de Shropshire són agradables, comprensives, educades  i miren d'ajudar l'estudiant a l'hora d'expresar-se en anglès. No els agrada que s'aïllin a la seva habitació durant el dia per conectar-se amb els amics, jugar amb el móvil o llegir tota l'estona i no s'esforci a parlar ni es relacioni amb ells. Les families saben perfectament que formen part d'un programa d'aprenentatge.  Evidentment, els estudiants s'han de mostrar oberts, sociables, respectuosos i educats. També han de col·laborar amb les feines de casa com tenir  l'habitació endreçada i mai pensar que estàn en un hotel.
La familia cobra per la manutanció unes 250 lliures per setmana.
 
Ha de quedar ben clar que és tracta d'una experiència de treball seriosa, no unes vacances a Anglaterra. Això forma part d'una formació acadèmica i s'envia un informe i/o certificat als pares. L'edat mínima és de 16 anys.
 

Els estudiants que vulgueu accedir aquest programa  ompliu el full de sol·licitud que trobareu a la pàgina web de YES. 

Per més información connecteu-vos a yes@englishinshropshire.com o a la seva página web www.englishinshropshire.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada